Mediji o nama

Emisija Agroistra o Domaćoj web tržnici u Šijani

Kako sigurno već znate omogućili smo poljoprivrednim proizvođačima Domaće web tržnice da svoje proizvode mogu prezentirati i izlagati dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom od 18 do 20 sati na prostoru tržnice u Šijani. 

Više...

Prilog o Tjednu meda

Domaća web tržnica u sklopu akcije „Izaberi lokalno“ organizirala je  „Tjedan meda“ od 22.06.-28.06.2015. godine. Kao je tjedan prošao kao i iskustva naših proizvođača i sugestije za iduća događanja možete pogledati ovdje. 

Više...

Facebook stranica Domaća web tržnica

Facebook je dio medij  na internetu, omogućava nam komuniciranje, dijeljenje slika, informacija. Kako bi vam bili bliže i "Domaća web tržnica" je otvorila facebook profil, gdje se objavljuju sve novosti koje se odvijaju na "Domaćoj web tržnici". Također sve vaše upite i komentare možete nam uputiti i putem facebooka. Za pristupiti facebook stranici "Domaće web tržnici" u facebook tražilicu upišite "Domaća web tržnica". Radujemo se vašim posjetima kako na stranici "Domaće web tržnice" tako i na facebook profilu iste. 

Više...

Emisija o

29.05.2015. u terminu od 10:05 do 10:30 na frekvencijama radio Labina, radio Eurostara i radio zone Buzet gostovao je voditelj projekta dr. sc. Milan Oplanić sa temom "Domaće web tržnici". Emisiju možete poslušati ovdje. 

Više...