Poljoprivredni obrt Hugo

Naqša stancija jedna je od najstarijih na području istarske županije, na kojoj se već dugi niz godina razvija gospodarstvo poljoprivredne proizvodnje i gdje se proizvodi kvalitetno vino pod nazivom ˝Stancija Montero˝. Svi koji vole autohtonske proizvode mogu doći kod nas, te se na taj način direktno upoznaju sa našim proizvodima, prelijepim ambijentom i kulturom našega rada.

Naš ponos dakako je ˝Stancija Montero˝ koja puni 100 godina i tako odživila mnoge familije. Iako je Stanciji potrebna temeljita obnova ona je simbol našeg rada i ponos naše familije.
˝Stancija Montero˝ nalazi se nedaleko od mora ali i Limskog kanala. Kako je Stancija sagrađena na uzvišini malog brda, sa Stancije se pruža prekrasan pogled na more, panorama koju vrijedi vidjeti. Daleko od gradova, metropola i cesta Stancija nudi pravi mir u čistoj i uređenoj prirodi. (Croatian)

Poljoprivrednu proizvodnju podigli smo odmah pored Stancije, proizvodimo velik broj zdravog povrća kojeg prodajemo na veliko i na malo tržište. Prije nekoliko godina krenuli smo sa povećanjem broja vinovih loza kako bi jednog dana stvorili kvalitetno vino naše vrste. I danas se time možemo ponositi, jer smo nakon dugih godina rada i strpljenja uspjeli napraviti vino kakvo smo zamišljali. Naše vino pod nazivom ˝Stancija Monter˝ dobilo je nekoliko lokalnih priznanja, a nedavno i prvu srebrnu medalju na međunarodnom natjecanju Vinistri. Svaki pošten rad se nagrađuje!
Očekujemo i Vas na ˝Stanciji Monter˝ gdje ćete uistinu uživati u predivnoj prirodi, prekrasnom pogledu na more i kušati naše domaće proizvode. (Croatian)

Products from the estate

 • Malvazija Monter (Croatian)

  35,00 kn/kom
  Read more
 • Kisela paprika (Croatian)

  15,00 kn/kom
  Read more
 • Ajvar istarski blagi (Croatian)

  35,00 kn/kom
  Read more
 • Ajvar istarski jako ljuti (Croatian)

  40,00 kn/kom
  Read more