AURA PROIZVODI d.o.o.

Tvrtka ''Aura proizvodi'' bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi, te ostali autouthoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja i divljeg voća, ubranog u ekološki čistom okolišu, na obroncima Ćićarije, daleko od cesta i naseljenih mjesta.

Proizvodi ''AurA'' na tržištu su prepoznati kao vrhunski brend u koji je uloženo puno rada i neizmjerno velika količina ljubavi za svaki proizvod, stoga i naš slogan potkrepljuje sve prethodno rečeno: ''RUKOM UBRANO, S LJUBAVLJU PRIPREMLJENO''. Vaše zdravlje, naše je veselje.

Od početne proizvodnje za vlastite potrebe, razvili smo se u obiteljsku tvrtku koja prvenstveno vodi računa o kvaliteti svojih proizvoda. Kvaliteta proizvoda mora biti onakva kakvu su mogle proizvesti samo naše bake u kućnoj radinosti, bez ikakvih konzervansa i umjetnih sastojaka.

Naši proizvodi mogu se pronaći u boljim vinotekama diljem Hrvatske, trgovinama delicijama, renomiranim hotelskim kućama te vrhunskim restoranima. Uz to imamo i svoje četiri trgovine koje se nalaze u Humu – najmanjem gradu na svijetu, u Vrbniku - na otoku Krku, u nacionalnom parku Krka, te u Buzetu, gdje nam je i sjedište.

U našoj proizvodnji mogu se naći zanimljive delicije: džemovi od koprive, mente, maslačka, kadulje, bazge, smokve, šljive i drijena, te rakije koje odležavaju i do tri godine - pola godine na meceraciji, potom se destiliraju, destilat se vraća u macerat koji se, kroz sljedeće dvije i pol godine pretače i do šest puta kako bi se na prirodan način izgubio talog i došlo do finalnog proizvoda koji je tek onda spreman za tržište.

Uz tradicionalnu bisku, medicu i teranino, proizvodnimo i rakije od kadulje, mente, drijena, rogača, masline i badema, divlje kruške, divlje jabuke, latica ruže, šipka, šumskog voća te travaricu. Neizostavna je i Biska extra koju jedini proizvodimo na tržištu, a proizvedena je od bijele imele ubrane isključivo sa stabla jabuke.

Proizvodi s gospodarstva