OPG Thiele, Vesna's Naturals

100% prirodni proizvodi od samoniklog i ljekovitog bilja

OPG Thiele je osnovan 2015 god u Galižani. Ljubav i strast prema zdravom životu i ljekovitom bilju je 2015 god. prerasla u posao – Vesna’s Naturals.
Naši proizvodi predstavljaju ono što i kako mi živimo. Imamo OPG i licencirani laboratorij u Istri, u Galižani. Uzgajamo ljekovito bilje, no velika većina naših proizvoda je od samoniklog ljekovitog bilja, te radimo od njega 100% prirodne proizvode i detoksikacijske programe. Kozmetika je certificirana, Upisana je na CPNP Portal (Cosmetic Products Notification Portal), što znaći da ju možemo izvoziti u EU, od dućana do ljekarni, te da je prošla sva testiranja, od mikrobiološkog, fizikalno kemiskog, ph, rok trajanja i dermatološkog, te procjenu sigurnosti. Fitoterapeut sam (sa diplomom Blackford centre of Herbal Medicine), završila sam i tečaj prirodne aromakozmetike kod Stribora Markovića i posjedujem medicinskim certifikat iz osnova Predkliničke i Kliničke Medicine (Huped), ali prije svega sam, veliki zaljubljenik u ljekovito bilje i pobornik zdravog načina života.

Proizvodimo 100% prirodne proizvode od ljekovitog bilja, većinom samoniklog. Sve je Hand Made. Radi se u malim serijama, tako da kupac uvijek dobije svježi proizvod. Sve radimo sami, od biljke koju uberemo, preradimo, pa sve do krajnjeg proizvoda. Pazimo na ekologiju, svi naši proizvodi su bez "kemije", tako da ih možete i jesti, i u ekološki prihvatljivoj reciklirajućoj ambalaži.

Proizvodi s gospodarstva