OPG Vladimir Kocijancic

Nase gospodarstvo smjesteno je u Kasteliru. Bavimo se uzgojem maslina, sezonskog voca i povrca, pitomog kestena i sakupljanjem i obradom samoniklog bilja. U radu na gospodarstvu aktivno sudjeluju svi clanovi obitelji. Svi nasi proivodi izlozeni su u maloj drvenoj kucici u dvoristu naseg domacinstva. Spadamo u grupu malih obiteljskih gospodarstva.

Nase gospodarstvo ima dugu obiteljsku tradiciju u poljoprivrednoj proizvodnji, a zadnjih desetak godina biljezimo intenzivniji razvoj.

Najveci naglasak je na proizvodnji povrca na cistom prirodnim, domacem konjskom i kokošjem gnojivui . Osim sezonskog povrca i voca i njihovih preradevina u ponudi imamo sapune i kreme na bazi maslinovog ulja te cajeve i preradevine od samoniklog bilja. Nasi proizvodi pakiraju se u papirnatu ambalazu koju samostalno izradujemo i ukrasavamo.

Program radionice na temu proizvodnje kantarionova ulja u sklopu tjedna aromatičnog bilja:
Na naše gospodarstvo možete dolaziti oko 14 sati kada započinje radionica na temu proizvodnje kantarionova ulja. Radionica bi koštala 50 kuna, a ona uključuje: pokaznu berbu gospine trave u sklopu našeg domaćinstva, radionicu pripreme cvjetova za proizvodnju kantarionova ulja, posjetitelji će na našem domaćinstvu moći konzumirati naše proizvode namaz od medvjeđeg luka, kolače, piće od bazge, akacije i ostale proizvode, te dobiti će teglicu od 210 ml sa uljem kantarina kojeg su sami izradili. Veselimo se vašem dolasku!


Zajednička događanja

Tjedan aromatičnog bilja,  06.07.2015 - 12.07.2015
Naše gospodarstvo možete posjetiti u nedjelju, 12.07.2015. u 14 sati kada započinje radionica na temu proizvodnja kantarionova ulja. Detalje o radionici možete pročitati u tekstu iznad! Radujemo se vašem dolasku!
Rujan, mjesec zimnice,  07.09.2015 - 30.09.2015
Molimo da se telefonskim putem najavite prije posjete našem gospodarstvu. U ponudi imamo svježu ciklu i gljive pogodne za konzerviranje, te široku paletu marmelada spremljenih od svježeg sezonskog voća.

Proizvodi s gospodarstva