Obrt TERRE

www.terre.hr
[email protected]

Obrt „TERRE“ – Novigrad je privatni obiteljski obrt, u neprekidnom poslovanju od 1994. godine, a osnivač i vlasnik je Željko Fero. Primarna djelatnost obrta je uzgoj, klanje i prodaja pilećeg mesa. Obrt se još bavi čuvanjem kamp prikolica i čamaca te maslinarstvom.

Nastojimo uvijek biti u koraku s vremenom, kao i sa sve zahtjevnijim zakonskim normama. Trajno ulaganje u znanje, sigurnost i očuvanje okoliša bitne su odlike našeg obrta.

U neprekidnom smo poslovanju od 1994. godine. Počevši kao klaonica u kućanstvu, zbog promjena zakonskih normi automatizirali smo klaonicu, ispunili sve zadane veterinarsko-sanitarne uvjete i tako postali registrirana obrtnička klaonica, s registarskim brojem "HR 608 EU". Garanciju kvalitete pilećeg mesa postižemo vlastitim uzgojem peradi, ali i hraneći perad isključivo hranom proizvedenom u našoj mješaoni stočne hrane. Distribuciju također vršimo sami, i to putem veleprodaje i maloprodaje na području Istre. Dugogodišnje iskustvo i stalno usavršavanje djelatnika uz primjenu novih tehnologija garancija su kvalitete naših proizvoda.

Maslinik obrta „TERRE“ zasađen je na uzvisini iznad samog ušća rijeke Mirne, na kamenitom tlu od davnina pogodnom za rast maslina. maslinik broji 600-tinjak maslina od čega 250 stabala čine miješane sorte leccino, pendolino i frantoio a ostalo čini autohtona istarska bjelica. Miješanjem tih vrsta maslina dobiva se ulje vrhunske ekstra-djevičanske kvalitete.

Proizvodi s gospodarstva