Kalendar događanja

Sajmovi u Poreču 2021.


Udruga Istarska web tržnica čiji je glavni cilj poticanje izravne prodaje istarskih poljoprivrednih proizvoda, poziva Vas na prvi od ukupno jedanaest Sajmova istarskih poljoprivrednih proizvoda.

 

U centru Poreča na Trgu Slobode u četvrtak 8. srpnja s početkom u 9:00 sati očekuje Vas sajam s ponudom istarskih poljoprivrednih proizvoda. Unatoč izazovnoj turističkoj sezoni Udruga Istarska web tržnica u suradnji s Gradom TZ Porečom ove godine nastavlja s tjednim sajmovima na Trgu Slobode. Obzirom na specifične uvjete organizacije aktivnosti na otvorenom uslijed situacije uzrokovane COVID19 virusom sajmovi će se odvijati s manjim brojem proizvođača u cilju osiguravanja potrebne distance.

 

Na sajmovima posjetitelje očekuje ponuda svježeg voća i povrća, maslinova ulja, meda, suhomesnatih proizvoda, proizvoda od konoplje, vina, likera, kozmetičkih proizvoda i raznih prerađenih proizvoda. Proizvodi će se moći degustirati i posjetitelji će dobiti sve potrebne informacije o proizvodima izravno od proizvođača.

 

Sajmovi će se održavati jednom tjedno i to svakog četvrtka u trajanju od 9 do 22 sata na Trgu Slobode sve do 16. rujna 2021.

 

 

 

Info:

Udruga IWT ()
Tel: +385 91 914 1269