OPG MARETIĆ

Ratarski proizvodi → Ostali ratarski proizvodi

BRUŠENO ZRNO PIRA

Oljušteni pir koji je još ostupan, da se brže i lakše skuha te bude još mekši tada.

5,31 €/kg
Dostupnost: stalno dostupno

Količina:

- +

Dodaj u košaricu
Buy
Gospodarstvo

OPG MARETIĆ

Opis
Opg Maretić (Majkl i Tedi Maretić i mama Dušica Defar), mi radimo tako da izoremo, obradimo (''tanjurača, zubatica, sjetvospremačica, rotodrljača i sl.''), posijemo i požanjemo. To je sve što se radi na našim njivama, što dođe da dođe, ako priroda da super, ako ne, ne žalimo. Zelena gnojidba, nema špricanja nema dodavanja nikakvih dodataka. Svake dvije tri godine se posije rabašpanja, trafajon, lucerna i sl, koja se nakon godine dvije izore i to se koristi kao gnojivo sljedećih dvije, tri ili četiri godine. Nemamo eko certifikat jer ga nismo radili (EDIT; OD 11.2006. UŠLI U EKO), vjerojatno u budućnosti hoćemo, pa ako kada i bude ništa se neće promijeniti. Radit će se uvijek, u potpunoj suradnji s prirodom, nikakvi ekološki preparati, nikakva ekološka gnojiva (prah) nit išta slično, prinos je upola manji ovako, cijena proizvoda možda mrvicu veća ali mi radimo, volimo i živimo zajedno s prirodom kojoj ne treba nikakva pomoć osim malo oranja i najzahvalnija je kada joj se ništa ne dodaje, - vjerujte nam. Isto vrijedi i kod mljevenja pa tako da se od prvog dana potpuno prirodno melje u mlinu Setum, Dušica Defar koja je na čelu mlina od 1980.g. (njen tata ga je postavio 1971. godine) nije nikada posrnula i niti neće, ne koriste se nikakvi dodaci, ni nešto najmanje pa bilo to ekološki certifirano ili ne, ništa znači doslovno ništa. Radimo zasada cca. 10 ha, sljedeće godine se nadamo da će biti cca. 15 ha, sve njive koje su u zakupu su bile najmanje desetak neke i dvadeset godina da se nisu radile, tražili smo samo takve pa makar ih krčili godinama, sve žitarice sijemo samo svoje (imamo stroj za kalibrianje žitarica) i kukuruz koji je domaća sorta pa se može i njega sijati svake godine.

TRAŽITI MAJKLA AKO DOĐETE.

Za sve narudžbe i Vaša pitaja molim Vas kontakt telefonom 095 888 1412 (poziv, sms), mailom [email protected] ili osobno naš možete posjetiti svakim danom u šetimani od 8-18 h, subotom od 8-12 h i nedjeljom po dogovoru.

Zatražite naš katalog putem mail-a [email protected] (puno slika njiva i proizvodnog procesa te opis, recepti, nešto više o samim žitaricama, cjenik itd.).

BESPLATNA DOSTAVA ZA PULU, POREČ, VIŠNJAN, UMAG, RIJEKA, ZAGREB, ITD... MINIMALNA NARUDŽBA - NEMA JE, samo nazvati na broj mobitela 095 888 1412 - Majkl

VRŠIMO (SETUM D.O.O.) I USLUGE MLJEVENJA PŠENICE, KUKURUZA, PIRA, HELJDE (ITD.) U BRAŠNO. LJUŠTENJE PIRA, JEČMA, KUKURUZA, SUNCOKRETA (ITD.). MLJEVENJE ZA SVINJE, KOKOŠE - TE ZNAČI I STOČNA HRANA U PRODAJI. ČIŠĆENJE ŽITARICA I KALIBRIRANJE ZA SJETVU.

Saznajte više...

Ostali proizvodi s gospodarstva

 • PIROVO BIJELO BRAŠNO

  3,98 €/kg
  Naruči
 • PIROVO POLUBIJELO BRAŠNO

  3,98 €/kg
  Naruči
 • PIROVO BIJELO OŠTRO BRAŠNO

  4,65 €/kg
  Naruči
 • PIROVO CRNO BRAŠNO

  3,98 €/kg
  Naruči
 • PIROVO INTEGRALNO BRAŠNO

  3,32 €/kg
  Naruči
 • PIROVE POSIJE

  1,99 €/kom
  Naruči
 • PIROV INTEGRALNI GRIZ

  6,24 €/kg
  Naruči
 • OLJUŠTENI PIR

  3,19 €/kg
  Naruči
 • BRUŠENO ZRNO PIRA

  5,31 €/kg
  Naruči
 • TJESTENINA OD PIRA TAGLIATELLE

  3,98 €/kom
  Naruči
 • TJESTENINA OD PIRA - ŠPAGETI

  3,98 €/kom
  Naruči
 • PIROVO BIJELO BRAŠNO TIP 400 - NAMJENSKO

  5,31 €/kg
  Naruči
 • Pšenično bijelo brašno

  5,31 €/kom
  Naruči
 • Palenta

  2,65 €/kom
  Naruči