Vina In Sylvis

Vino i drugi proizvodi od grožđa → Malvazija

Malvazija istarska

Zaštićena oznaka izvornosti: Hrvatska Istra Berba: 2021. Alkohol: 13,0 vol% Bijelo vino žuto - zelene boje. Izraženih voćnih aroma marelice, kruške, ali i laganih cvjetnih aroma. Suho vino punog okusa i čvrstog tijela. Ugodne svježine i dugog trajanja.

7,96 €/kom
Dostupnost: stalno dostupno

Količina:

- +

Dodaj u košaricu
Buy
Gospodarstvo

Vina In Sylvis

Naša priča započinje 2014. godine, kada smo na obiteljskom imanju nakon mnogo godina ponovno zasadili vinovu lozu i maslinu. Naše vino i drugi proizvodi nose ime In Sylvis (lat. u šumama), što ima višestruku simboliku. Selo u kojem smo odrasli i u kojem se vinograd nalazi dobilo je svoje ime prema samostanu kojeg povijest pamti kao Monasterium Sancti Petri in Sylvis – Samostan Sv. Petra u Šumama. Sam vinograd nalazi se u zabačenom dijelu sela, u neposrednoj blizini ruševina jednog od najstarijih dijelova Svetog Petra u Šumi i u potpunosti je okružen šumama.

U takvom spokojnom okruženju, vizija budućnosti naše vinarije sama se nameće: od istarske zemlje posuditi ono najbolje što nudi i s nemjerljivom ljubavlju i pažnjom proizvoditi vino koje će osvajati svojom osobnošću, okusom i mirisom.

Kao simbol naše ljubavi i ljubavi prema vinu, prirodi i istarskoj zemlji, ovaj vinograd predstavlja tek početak onoga što želimo izgraditi. Namjera nam je širiti vinograd i maslinik, te posjed pretvoriti u oazu u kojoj će svatko pronaći odmak od suvremenog života i odmor za dušu.

Saznajte više...

Ostali proizvodi s gospodarstva

  • Malvazija istarska

    7,96 €/kom
    Naruči