OPG Dean Fabijančić

Maslinovo ulje i ostala ulja → Maslinova ulja miješanih sorti

Maslinovo ulje blend

Ekstra djevičansko maslinovo ulje EKOLOŠKI PROIZVEDENO. Certifikat 223-220000-19-1346/07, HR-EKO-05. Selekcija sorti: Istarska bjelica, Buža, Istarska črnica, Leccino, Pendolino, Coratina, Frantoio. SREDNJE INTENZIVNO ULJE. Dostupna pakiranja: 0,25l=55,00 kn, 0,50l=85,00 kn, 0,75l=110,00 kn.

85,00 kn/kom
Dostupnost: stalno dostupno

Količina:

- +

Dodaj u košaricu
Buy
Gospodarstvo

OPG Dean Fabijančić

ULJA VETTA potječu iz malog mjesta Vrh koje se nalazi u središnjoj Istri, koja je proglašena najboljom maslinarskom regijom na svijetu. VETTA, što u prijevodu znači „Vrh“, označava istoimeno mjesto u kojem je posađen prvi maslinik obitelji Fabijančić i gdje je naša priča i ljubav prema maslinama krenula. Isto tako odražava i težnju ka vrhunskoj kvaliteti te želju da uvijek budemo u samom vrhu proizvodnje najkvalitetnijeg maslinovog ulja.

Zbog specifične lokacije maslinika koji se nalazi na laporastim terasama, masline dobivaju najveću moguću osunčanost i prozračnost. Obitelj Fabijančić masline pretežno ručno obrađuje i njeguje sa posebnom pažnjom. Želimo da svako zrno ploda i svaka kapljica ulja prođe kroz naše ruke. Naša misija nije težnja ka velikoj proizvodnji već ograničena serija proizvoda, KVALITETA svake kapi ovog tekućeg zlata i blagotvorno djelovanje na organizam i čovjeka. Ne pristajemo na kompromise i prosječnost, nego želimo da korisnici našeg ulja osjete ono najbolje iz prirode što i sami koristimo.

Potvrda naše kvalitete stigla je u obliku brojnih ZLATNIH MEDALJA osvojenih na natjecanjima na kojima su sudjelovali najbolji proizvođači ulja iz Hrvatske, ali i drugih država.
Dodatno priznanje stiglo nam je uvrštenjem u svjetski poznati vodič za maslinova ulja FLOS OLEI, među 500 najboljih ulja na svijetu te ŠAMPIONSKOM zlatnom medaljom na Noćnjaku u Splitu.

Naša ulja su 100% EKOLOŠKA te ih se preporuča koristiti svakodnevno. Njihova ljekovita i nutritivna svojstva blagotvorno djeluju na zdravlje i izvrsna su nadopuna svakoj pravilnoj i uravnoteženoj prehrani.
Kako bi zaštitili naše masline koristimo samo pripravke dobivene iz prirode na način na koji su nekad davno to činili naši predci. Imamo nultu toleranciju na pesticide i ostale proizvode koji nisu ekološki i organski.

U našoj ponudi nalaze se mješovita ekstra djevičanska maslinova ulja i pojedinačne sorte kao što su ISTARSKA BJELICA, BUŽA, LECCINO I CORATINA.

Pružite priliku Vašem organizmu, obogatite svoju prehranu sa višestruko nagrađivanim uljima i osigurajte si svakodnevnu dozu kvalitete i zdravlja.

Saznajte više...

Ostali proizvodi s gospodarstva

  • Maslinovo ulje blend

    85,00 kn/kom
    Naruči
  • Maslinovo ulje Istarska bjelica

    95,00 kn/kom
    Naruči