Anđelini

Vino i drugi proizvodi od grožđa → Malvazija

Pazinska malvazija 2018.

Pazinska malvazija je osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća bila pojam za kvalitetu. Nekada u proizvodnji Istravino d.d. iz Rijeke, poznata i uživana diljem Europe, a danas u proizvodnji Vina Anđelini. Grožđe dolazi iz starih vinograda ponad grada Pazina, sa čuvenih vinogradarskih položaja odakle je i nekada dolazilo vrhunsko grožđe za Pazinsku malvaziju. Grožđe je brano ručno te u kratkom roku prerađeno i vinificirano u inox bačvama baš po uzoru na nekadašnju Pazinsku malvaziju. Vino krasi izrazita svježina, slaže se uz širok raspon jela, a vole ga i najzahtjevniji vinoljupci.

50,00 kn/kom
Dostupnost: stalno dostupno

Količina:

- +

Dodaj u košaricu
Buy
Gospodarstvo

Anđelini

Vinova loza i vino, stoljećima su dio kulture i života stanovnika središnje istre, pa tako i Velanovog Brijega i obitelji Velan i Anđelini. Područje Velanovog Brijega predstavlja brdo i istoimeno selo smješteno južno od grada Pazina na 470 metara nadmorske visine. Dokazana kvaliteta naših vina spoj je specifične klime, tla, tehnologije, a posebno ljubavi i poštovanja prema lozi. Cijela je obitelj uključena u proizvodnju i plasman proizvoda.

Osim proizvodnje vina kao glavnog proizvoda gospodarstva, proizvodimo i med i ostale pčelinje proizvode. Pčelarstvo također predstavlja desetljećima dugu tradiciju ovog gospodarstva.

Saznajte više...

Ostali proizvodi s gospodarstva

 • Pazinska malvazija 2018.

  50,00 kn/kom
  Naruči
 • Filomena 2017

  70,00 kn/kom
  Naruči
 • Magdalena 2018.

  70,00 kn/kom
  Naruči
 • Domenico 2017.

  70,00 kn/kom
  Naruči
 • Malvazija

  15,00 kn/lit
  Naruči
 • Vino Crno

  15,00 kn/lit
  Naruči