Anđelini

Vino i drugi proizvodi od grožđa → Malvazija

Filomena 2017

Značenje imena Filomena dolazi od grčkog Philoumenes, koji je složenica od riječi phileo u značenju ljubiti, voljeti i riječi menos u značenju snaga, jakost. Karakter ovog vina se odlično slaže s imenom jer je jednim dijelom odležalo u barrique bačvama od akacije čime je dobilo na punoći i snazi, ali je ipak zadžalo izraženi aromatski profil i krasnu svježinu. Zlato na Vinistri 2019. Bronca na Decanteru u Londonu 2019.

70,00 kn/kom
Dostupnost: stalno dostupno

Količina:

- +

Dodaj u košaricu
Buy
Gospodarstvo

Anđelini

Vinova loza i vino, stoljećima su dio kulture i života stanovnika središnje istre, pa tako i Velanovog Brijega i obitelji Velan i Anđelini. Područje Velanovog Brijega predstavlja brdo i istoimeno selo smješteno južno od grada Pazina na 470 metara nadmorske visine. Dokazana kvaliteta naših vina spoj je specifične klime, tla, tehnologije, a posebno ljubavi i poštovanja prema lozi. Cijela je obitelj uključena u proizvodnju i plasman proizvoda.

Osim proizvodnje vina kao glavnog proizvoda gospodarstva, proizvodimo i med i ostale pčelinje proizvode. Pčelarstvo također predstavlja desetljećima dugu tradiciju ovog gospodarstva.

Saznajte više...

Ostali proizvodi s gospodarstva

 • Pazinska malvazija 2018.

  50,00 kn/kom
  Naruči
 • Filomena 2017

  70,00 kn/kom
  Naruči
 • Magdalena 2018.

  70,00 kn/kom
  Naruči
 • Domenico 2017.

  70,00 kn/kom
  Naruči
 • Malvazija

  15,00 kn/lit
  Naruči
 • Vino Crno

  15,00 kn/lit
  Naruči