Aktualnosti

Travanj, mjesec posvećen informiranju javnosti (Croatian)


    Na kraju travanja,  mjesec u kojem je „Domaća web tržnica“ predstavljena javnosti donosimo vam statistički zanimljive podatke vezane uz aktivnosti na stranici. Kampanja za javnost službeno je započeta 15.04.2015. koja je provođena putem medija; gostovanja na radio emisijama, prilog, intervju na Nezavisnoj istarskoj televiziji, veliki plakati na ulazu u istarske gradove, baner na portalu Glasa Istre, obavijesti na web stranicama gradova i općina Istarske županije, izrađena Facebook stranica „Domaće web tržnice“.

 

     Tokom travnja imali smo ukupno 11 955 posjeta na web aplikaciji „Domaća web tržnice“. Utorak je dan u tjednu koji bilježi najviše posjeta na stranici, a u vremenu od 14 sati popodne, naši posjetitelji su najaktivniji na stranici. Najviše posjeta u jednom danu bilo je sa1385 posjetilaca. Osim stanovnika RH, stranicu „Domaće web tržnice“ posjećuju i stanovnici susjednih zemalja, i to najviše sa područja; Slovenije, Italije, Njemačke, Mađarske, BIH, Velike Britanije, Austrije. Prilikom pretraživanja „Domaće web tržnice“ najviše korištena fraza u tražilicama je domaća web tržnica, a najviše korištena riječ je tržnica. Kategorija proizvodi je najviše korištena prilikom pretraživanja na stranici „Domaće web tržnice“. Gotovo polovina naših posjetitelja ostaje na stranicama duže od minute, što govori da ljudi proučavaju stranicu. Mediji koji su najviše utjecali na informiranje o postojanju stranice „Domaće web tržnice“ su Facebook i Glas Istre. Danas na facebook stranici „Domaće web tržnice“ imamo preko 2000 pratioca, a ta brojka raste iz dana u dan.

 

    Tokom turističke sezone biti će još organiziranih kampanja za javnost koje će biti upućene kako lokalnom stanovništvu tako i našim dragim gostima. 

(Croatian)