Neposredna prodaja

Internet kupovina u Hrvatskoj (Croatian)

Prema istraživanju o korištenju i kupovini putem interneta koje je proveo GfK Centar za istraživanje tržišta u rujnu 2013., krajem 2010. godine u cijeloj Hrvatskoj samo je 6% hrvatskih građana kupovalo putem interneta. U 2012. ovaj se broj uvećao skoro četiri puta, te najnoviji podaci pokazuju da je 23% hrvatskih građana barem jednom kupilo nešto putem interneta

(Croatian)

Več...

Analize internet prodaje (Croatian)

Pri pregledu preglednih znanstvenih članaka ustanovljena je raširenost internet prodaje poljoprivrednih proizvoda u Europi i koje propise su autori analizirali. Internet prodaja hrane i pića u zadnjem je desteljeću iznimno narasla, a također i broj potrošača koji svoje tjedne nabave obavljaju preko interneta.

(Croatian)

Več...

Direktna prodaja u EU (Croatian)

U Izvještaju Europske komisije EU parlamentu i Vijeću od 6.12.2013. (SWD (2013) 501) ističe se potreba za definiranjem direktne prodaje poljoprivrednih proizvoda. Članice imaju različite modele direktnih prodaja i ne postoji zajednički nazivnik i shema.  Zaključci dokumenta su:(Croatian)

Več...

Emisija Agraria 06.05.2015 na radio Puli na temu (Croatian)

U srijedu 06.05.2015. gostovali samo na radio Puli u emisiji Agraria sa temom "Domaća web tržnica".  Emisija je trajala 20 minuta i bilo je riječi o prednosti koje nudi aplikacija za proizvođače i kupce, načinu registracije, ponudi proizvoda na "Domaćoj web tržnici" i dosadašnjim iskustvima sa narudžbama. Emisiju možete poslušati ovdje.

(Croatian)

Več...

Travanj, mjesec posvećen informiranju javnosti (Croatian)

    Na kraju travanja,  mjesec u kojem je „Domaća web tržnica“ predstavljena javnosti donosimo vam statistički zanimljive podatke vezane uz aktivnosti na stranici. Kampanja za javnost službeno je započeta 15.04.2015. koja je provođena putem medija; gostovanja na radio emisijama, prilog, intervju na Nezavisnoj istarskoj televiziji, veliki plakati na ulazu u istarske gradove, baner na portalu Glasa Istre, obavijesti na web stranicama gradova i općina Istarske županije, izrađena Facebook stranica „Domaće web tržnice“.

 

(Croatian)

Več...

Okrugli stol u Vodnjanu (Croatian)

U prostorijama Zajednice Talijana u Vodnjanu u srijedu 13. 05. 2015. godine u 11,00 sati održan je Okrugli stol na temu „Predstavljanje sustava za izravnu prodaju istarskih poljoprivrednih proizvoda „Domaća web tržnica“ i definiranje njegovog budućeg razvoja“.

 


(Croatian)

Več...